Algemene voorwaarden, privacy beleid, disclaimer

Algemene voorwaarden

1. Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten tussen ammonite aromatherapy (hierna "wij", "ons" of "onze" genoemd) en de klant (hierna "u" of "uw" genoemd), met betrekking tot de verkoop van etherische oliën en aanverwante producten via onze website.

1.2 Door gebruik te maken van onze website en/of het plaatsen van een bestelling, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Wij behouden ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen zijn van toepassing op toekomstige bestellingen.

 

2. Productinformatie

2.1 Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken over onze producten, inclusief hun ingrediënten, eigenschappen en toepassingen. Echter, wij kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig accuraat, actueel of vrij van fouten is. Raadpleeg altijd het de website voor de meest actuele informatie.

2.2 De etherische oliën die wij verkopen zijn bedoeld voor cosmetisch, aromatherapeutisch of huishoudelijk gebruik. Ze zijn niet bedoeld voor inwendig gebruik, tenzij anders vermeld.

 

3. Bestellingen en Betalingen

3.1 Door een bestelling te plaatsen op onze website, verklaart u dat u ten minste de wettelijke meerderjarigheid heeft om contractueel bindend te zijn.

3.2 Alle prijzen zijn vermeld in euro's en zijn inclusief btw, maar exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden apart vermeld tijdens het afrekenen.

3.3 Betaling kan worden gedaan via de betaalmethoden die op onze website worden vermeld. De betaling wordt afgehandeld door een beveiligde betaalprovider.

 

4. Verzending en Levering

4.1 Wij streven ernaar om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenen, maar dit is slechts een indicatie en geen garantie.

4.2 Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen in de levering die buiten onze controle liggen, zoals vertragingen bij de vervoerder of douaneformaliteiten.

 

5. Retourbeleid

5.1 Vanwege de aard van onze producten accepteren wij geen retourzendingen, tenzij het product bij ontvangst beschadigd of defect is.

5.2 Als het ontvangen product beschadigd of defect is, dient u dit binnen 48 uur na ontvangst te melden door contact met ons op te nemen. Wij zullen dan passende regelingen treffen, zoals vervanging van het beschadigde of defecte product.

5.3 Retourzendingen die niet voldoen aan de bovenstaande voorwaarden worden niet geaccepteerd en kunnen niet worden gerestitueerd.

 

6. Aansprakelijkheid

6.1 Wij zijn niet aansprakelijk voor enige indirecte, incidentele, bijzondere of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van onze producten, inclusief maar niet beperkt tot persoonlijk letsel of schade aan eigendommen.

6.2 Onze aansprakelijkheid is te allen tijde beperkt tot de aankoopprijs van het betreffende product.

 

7. Intellectueel Eigendom

7.1 Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en het ontwerp van onze website en producten, inclusief maar niet beperkt tot merkrechten, auteursrechten en octrooien, blijven te allen tijde bij ons of onze licentiegevers.

 

8. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

8.1 Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.

8.2 Geschillen tussen partijen zullen in eerste instantie worden beslecht door middel van onderhandelingen. Indien geen minnelijke oplossing wordt bereikt, zullen geschillen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in het arrondissement waar ammonite aromartherapy is gevestigd.

 

Privacy beleid 

Dit privacybeleid beschrijft hoe Ammonite Aromatherapy ("wij", "ons" of "onze") persoonlijke informatie verzamelt, gebruikt en beschermt die u verstrekt wanneer u onze website bezoekt en gebruikmaakt van onze diensten.

 

1. Verzamelde Informatie

1.1 Wij verzamelen persoonlijke informatie die u vrijwillig verstrekt bij het plaatsen van een bestelling of bij het inschrijven voor onze nieuwsbrief. Deze informatie kan uw naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens omvatten.

1.2 We kunnen ook automatisch bepaalde informatie verzamelen over uw bezoek aan onze website, zoals uw IP-adres, browsertype, internetprovider, verwijzende/exitpagina's en klikgedrag op de website. Deze informatie wordt verzameld met behulp van cookies en vergelijkbare technologieën en wordt gebruikt voor analyse van het websiteverkeer en om de gebruikerservaring te verbeteren.

 

2. Gebruik van Informatie

2.1 Wij gebruiken de verzamelde informatie om uw bestellingen te verwerken, uw account te beheren, u te voorzien van klantenservice en om u op de hoogte te houden van onze producten, aanbiedingen en promoties indien u zich heeft ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

2.2 Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht, verhuurd of anderszins gedeeld met derden, behalve zoals hier beschreven of zoals vereist door de wet.

 

3. Beveiliging van Gegevens

3.1 Wij nemen passende technische en organisatorische maatregelen om uw persoonlijke informatie te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.

3.2 Hoewel wij ons best doen om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen, kunnen wij de veiligheid van informatie die via het internet wordt verzonden niet volledig garanderen. U bent zelf verantwoordelijk voor het handhaven van de vertrouwelijkheid van uw wachtwoord en accountgegevens.

 

4. Toegang tot en Beheer van Uw Gegevens

4.1 U heeft het recht om uw persoonlijke informatie in te zien, te corrigeren, bij te werken of te verwijderen. U kunt dit doen door in te loggen op uw account of door contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan dit privacybeleid.

 

5. Wijzigingen in dit Privacybeleid

5.1 Wij behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen worden van kracht zodra ze op deze pagina worden geplaatst.

 

6. Contactgegevens

6.1 Als u vragen heeft over dit privacybeleid of over de wijze waarop wij uw persoonlijke informatie behandelen, neem dan contact met ons op via:

Ammonite Aromatherapy
E-mail: info@ammonitearomatherapy.nl 

 

Disclaimer

Etherische oliën zijn krachtige concentraten van plantenextracten en dienen met zorg te worden gebruikt. Voor gebruik wordt geadviseerd om een ​​gekwalificeerde gezondheidsprofessional te raadplegen, vooral als je zwanger bent, medische aandoeningen hebt of medicijnen gebruikt. Vermijd direct contact met de huid, ogen of slijmvliezen en houd ze buiten het bereik van kinderen. Deze oliën zijn niet bedoeld om ziekten te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Gebruik ze altijd volgens de aanbevolen richtlijnen en raadpleeg bij twijfel een deskundige.