Hallo, welkom op onze webshop! 

We streven ernaar om een holistische benadering van welzijn te bevorderen, waarbij we de harmonie tussen geest, lichaam en ziel omarmen en versterken.

Bij Ammonite zijn we toegewijd aan het aanbieden van hoogwaardige etherische oliën die de zintuigen prikkelen, het welzijn bevorderen en een brug slaan tussen de kracht van de natuur en de moderniteit van het dagelijks leven.

 

Onze etherische oliën worden zorgvuldig geselecteerd uit de beste bronnen over de hele wereld. We zetten ons in voor authenticiteit en zuiverheid, waardoor je de meest krachtige en onvervalste oliën ontvangt.

Bij Ammonite zijn we vastbesloten om de natuur te koesteren die ons deze kostbare oliën schenkt. We streven naar duurzame praktijken, van het oogsten van grondstoffen tot de verpakking van onze producten, om een positieve impact op de planeet te hebben.

We geloven in de kracht van kennis. Daarom streven we ernaar om onze klanten te informeren over de vele toepassingen van etherische oliën en hoe ze deze in hun dagelijks leven kunnen integreren. We willen empowerment bevorderen, zodat iedereen het potentieel van aromatherapie ten volle kan benutten.

Team ammonite aromatherapy