Veelgestelde vragen

1. Wat is Ammonite Aromatherapy?

Ammonite Aromatherapy is een online winkel die gespecialiseerd is in de verkoop van hoogwaardige etherische oliën, aromatherapieproducten en aanverwante accessoires. Wij bieden een breed assortiment aan producten die zijn ontworpen om welzijn en ontspanning te bevorderen.

2. Welke soorten producten biedt Ammonite Aromatherapy aan?

Onze webshop biedt een scala aan etherische oliën, aromatische mengsels, draagoliën, accessoires voor aromatherapie en zelfzorgproducten zoals voetreflexoliën en massageoliën.

3. Zijn jullie producten 100% natuurlijk?

Wij streven ernaar om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden, waarbij alle producten 100% natuurlijk zijn, zonder toevoegingen en daarom veilig in gebruik. 

4. Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

U kunt eenvoudig een bestelling plaatsen door onze website te bezoeken, het gewenste product aan uw winkelwagen toe te voegen, het afrekenproces te doorlopen en uw verzend- en betaalgegevens in te vullen.

5. Wat zijn jullie verzendopties en levertijden?

Wij bieden verschillende verzendopties aan, afhankelijk van uw locatie en voorkeur. De geschatte levertijd wordt tijdens het afrekenen vermeld. Houd er rekening mee dat de daadwerkelijke levertijd kan variëren.

6. Accepteren jullie internationale bestellingen?

Ja, wij accepteren internationale bestellingen. Houd er rekening mee dat internationale verzendingen mogelijk extra kosten met zich mee kunnen brengen, zoals douanekosten en belastingen.

7. Wat is jullie retourbeleid?

Vanwege de aard van onze producten accepteren wij geen retourzendingen, tenzij het product bij ontvangst beschadigd of defect is. Neem in dat geval binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op voor verdere instructies.

8. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice?

U kunt contact opnemen met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar info@ammonitearomatherapy.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. We streven ernaar om uw vragen en opmerkingen zo snel mogelijk te beantwoorden.

9. Bieden jullie groothandel of bulkbestellingen aan?

Ja, we bieden groothandel- en bulkbestellingen aan voor zakelijke klanten. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een groothandelaccount aan te vragen.

10. Zijn jullie producten veilig in gebruik?

Ja, al onze producten zijn vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten en voldoen aan strenge veiligheidsnormen. We raden echter aan om de instructies op de website te volgen en voorzorgsmaatregelen te nemen bij het gebruik van etherische oliën en aromatherapieproducten.